Horoskop

Hårdrockarn är oc skriver låtar med sitt band. Jag sitter hemma i soffan med dockan i famnen och fulsurfar. Hittade en sida där man ställer kärlekshoroskop. Så här blev vårt baserat på våra födelsedatum.
Något motsägelsefullt haha...
Jag gillar att vi kommer driva varann till extrem aggression, och att vi kommer leva i harmoni ;)
 
-
Negativ aspekt: Brist på förståelse mellan de två personerna. De har inte samma intellektuella intressen, samma smak, som ett resultat av detta kommer de att ha problem med att förstå varandra. Detta skulle kunna leda till konflikter, lögner, etc.
-
Negativ aspekt: Inte gynnsam för kommunikation.
-
Positiv aspekt: Rent sexuell dragningskraft kommer att förena paret. De kommer att ha en ideal partner. De kommer att vara energiska, fulla av liv och kan företa sig saker tillsammans på det yrkesmässiga planet eller färdas tillsammans på äventyrliga, oförutsägbara resor.
-
Positiv aspekt: Lovande för äktenskap, sammanlänkande originalitet med initiativ och beslutsfattande.
-
Positiv aspekt.
-
Positiv aspekt: De har blivit väl utvalda. De förstår varandra, tycker om att diskutera saker med varandra och ta samfällda initiativ. Mycket god intellektuell förståelse.
-
Positiv aspekt: De passar bra ihop, förstår och har förtroende för varandra, utvecklas sida vid sida på samma sätt, och kommer att ha många samfällda projekt. De kommer att ha ett lyckligt familjeliv, där deras barn kommer att växa upp i en behaglig atmosfär.
-
Negativ aspekt: Det är omöjligt för ett sådant äktenskap att äga rum men, om det gör det, kommer det bara att leda till våld och extrem aggression.
-
Positiv aspekt: Lovande äktenskap, de har samma artistiska smak gemensamt, deras liv kommer ibland att vara fyllt av fantasi.
-
Positiv aspekt: Väldigt passionerad affär, helt säkert inte varaktig men angenäm att erfara, hur än framtiden blir.
-
Positiv aspekt: Paret kommer att befinna sig i harmoni, även om de är olika kompletterar de varandra perfekt och förstår varandra mycket väl. De passar bra tillsammans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0